Tudod, hogy mi az igaz szerelem 7 jele?

Olvasd el ezt a cikket, megmutatjuk!

Tudod mi a boldog párkapcsolat?

Nélkülözhetetlen hozzá az önismeret, önmagad elfogása, az önbizalom. Persze társadra is érvényesek ugyanezek a tulajdonságok. Egymásból a legjobbat hozzátok ki, inspiráljátok a másikat.

Hogy miről ismerheted fel, ha a párkapcsolatod valódi szerelem, íme hét jel, amely biztosan erre utal.

A kapcsolat mindkettőtökről szól, és nemcsak a társadról vagy rólad. Nem én vagyok fontos a kapcsolatban, hanem mi együtt vagyunk kerek egész. Akkor lehet közös jövőtök, ha elfelejted az én úgy gondolom kezdetű mondatokat, helyette pedig jöhet az úgy véljük vagy valami hasonló.

Őszinték vagytok egymáshoz. Ez az alap. Ha valóban ő az igaz szerelmed, akkor mindent meg szeretnél osztani vele. Nincs mit titkolnod előtte, nincs mit szégyellned, és a büszkeség sem rombolja a kapcsolatot. Megbíztok egymásban, hiszen pontosan tudod, semmit sem rejteget előled, ahogyan te sem.

Az igaz szerelem újabb jele, hogy erősítitek egymás önbizalmát. A bírálatok, a lenéző megjegyzések nagyon erősen rombolják az önbizalmat. Egy jól működő kapcsolatban nem kell önsegítő könyvek tömegeit olvasnod, hogy magadra találj. A párod erősít, ahogyan te is jó hatással vagy rá. Elfogadjátok egymás hobbiját, méltányoljátok a másik kedvenc időtöltését. Teljesen mindegy, hogy az egy sorozat a tévében vagy színházi darab.

Olyannak szereted a párodat, amilyen. És ő is a saját valódban fogad el téged. Nincsenek játszmák közöttetek, nem kell magad másnak mutatnod, mint amilyen vagy, őszinte lehetsz a másikhoz, önmagadat adhatod a kapcsolatban. Értékeled a humorát, akkor is ha az tükröt tart eléd. Értékeled és tiszteled a személyiségét. Mindez természetesen fordítva is igaz.

Meg tudsz bocsátani a párodnak, bármivel is bántott meg. Megbocsátani nem könnyű, a párkapcsolatok többsége emiatt megy tönkre. Pedig a valódi megbocsátás nem a gyengeség jele, épp ellenkezőleg, azt mutatja, mennyi erő lakozik benned. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy fátylat borítasz a múltra, és mindent elfelejtesz, a kínzó érzést engeded el. Megbocsátás nélkül nem élheted meg a valódi szerelmet.

Azonosak az értékeitek, hasonlóan gondolkoztok a pénzről, a munkáról, az erkölcsről, a családról. A spirituális gondolkodás erősen befolyásolja a párkapcsolatokat. A lelki értékek legalább annyira fontosak, mint az anyagi világ. Az igaz szerelem csak úgy működhet, ha az érzéseitek, a gondolkodásotok hasonló elveken alapul.

Biztonságban érzed magad a társad mellett. Óvjátok a kapcsolatot és egymást. Úgy érzed, társad szinte az őrangyalod. Mert az a partner, aki mellett nem érzed magad biztonságban, ő nem a lelki társad, ő nem a valódi szerelmed.