Órákig hevert a földön egy beteg holtteste a fővárosi pszichiátrián!

Elképesztő történet zajlott le, ami alaposan megbotránkoztató.

Ilyet csak a magyar egészségügyi rendszer produkálhat, és az itt hatályos törvények? Ezt kérdezhetnék sokan a mostani eset körül.

Ugyanis egy rendkívül bizarr történet esett meg a fővárosi pszichiátria folyosóján, ahol egy beteg összeesett, majd meghalt. Hiába küzdöttek érte, nem tudták megmenteni.

Éppen a folyosón voltam, amikor egy idős férfi néhány méterre tőlem rosszul lett és összeesett. Valószínűleg szívrohamot kapott. Azonnal ott-termettek az ápolók, és megkezdték az újra­élesztését. Hárman, két nő és egy férfi küzdött az életéért. Először hagyományos módszerrel próbálták meg visszahozni, majd gyorsan hoztak egy defibrillátort is, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta - mesélte a Borsnak a szemtanú.

A férfi halott testét végül egyszerűen letakarták egy fehér lepedővel, és egyszerűen otthagyták.

Az idő azonban csak telt, és nem történt semmi. Nem sokkal délután négy előtt néztem az órámra, és hat órakor még mindig ott feküdt a hulla a folyosón. Mintha senkit nem is érdekelt volna, pedig egy pszichiátriáról beszélünk...

Ilyen ugyanis ritkán tapasztalható, hogy egy holttest feküdjön a folyosó közepén. A fővárosi intézmény cégül elmondta, hogy hatósági okokból nem volt elmozdítható a holttest, míg a hatósági vizsgálat meg nem történik.

A magyarázat némi megnyugvással tölt el sokakat, azonban ennek ellenére az esetnek van egy rendkívül bizarr színezete.

OSZD MEG másokkal is!