Kidobták a Batman film forgatókönyvét!

A Warner és Ben Affleck nem örül...

A rendezést Afflecktől átvállaló Matt Reeves jelentette be, hogy új sztorit kap a produkció.

A produkcióval kapcsolatban februárban érkezett utoljára hír, mikor is eldőlt, hogy a rendezést lepasszoló Ben Affleck utódjaként az a Matt Reeves fogja dirigálni a filmet, akinek új alkotása: A majmok bolygója: Háború éppen most kerül világszerte a mozikba.

A direktor leigazolása óta úgy tűnt, minden sínen van a Batman-film körül, csakhogy ez mostantól már biztos nem igaz, hiszen kiderült, hogy új forgatókönyvre van szükség. Ezt maga Reeves jelentette be az MTV Happy Sad Confused című podcastjében:

Új sztorit írunk. Teljesen elölről kezdjük. Nagyon izgatott vagyok a projekttel kapcsolatban. Úgy gondolom, igazán király lesz. – mondta a filmes, aki azonban azt nem árulta el, mi volt a baj az eredeti szkripttel, amelyet a Sötét Lovagot is alakító Affleck dolgozott ki Geoff Johns (A zöld íjász, Flash – A Villám) közreműködésével.

Magyarán ahhoz képest, hogy kezdetben Affleck nemcsak a főszerepet vállalta, de írta és rendezte is volna a produkciót, mostanra oda jutott a dolog, hogy már csak színészként számítanak rá a forgatáson.

Hogy mi vezetett idáig, az rejtély, ugyanakkor nem kizárt, igazából nem is volt semmi gond Affleck forgatókönyvével és pusztán csak arról van szó, hogy a filmjeit rendszeresen író/társíró Reeves másképp képzeli el a denevérember-mozit, melynek új sztoriját mostantól ő és Chris Terrio kotyvasztja.

A fentiek mellett a produkcióról továbbra is annyit tudni, hogy a címe egyszerűen The Batman lesz és a szereplőgárdáját Batfleck oldalán Alfred szerepében Jeremy Irons, illetve a Gordon felügyelőként majd Az igazság ligájában bemutatkozó J.K. Simmons fogja alkotni.

Első körben úgy volt, hogy a film gonosza Deathstroke lesz, akit Joe Manganiello alakított volna, azonban az új szkripttel lehet, hogy ez is módosul.

OSZD MEG másokkal is!