Elképesztően pörgős és intenzív lesz a Dunkirk?

Az alkotás új kisfilmjében a rendező is megszólal.

Már egy hétnél is kevesebbet kell várnunk és mozikba kerül végre Christopher Nolan háborús thrillere: a Dunkirk, amely az előzetesei alapján a rendező eddigi legfeszkósabb produkciójának ígérkezik.

Az eddigi kedvcsinálókkal beígért izgalmakat látszik megerősíteni a mozihoz napvilágot látott legújabb kisfilm is, amelyben Nolan mellett a producer Emma Thomas, illetve főszereplőket játszó színészek is megszólalnak, miközben eddig még nem látott pillanatokat csíphetünk el a közelgő produkcióból.

Ami a Dunkirk cselekményét illeti: a film a francia partokon 1940 májusában bekerített több mint 330 ezer szövetséges katona kimenekítését, azaz a Dinamó hadműveletet fogja elmesélni. Ennek megfelelően nemcsak az alkotás képsorai, de a zenéje is irgalmatlanul feszült lesz, hála a a Golden Globe- és Oscar-díjas Hans Zimmernek, akinek az új szerzeményéből már meg is jelent egy fantasztikus részlet.

A pazar látvány mellett parádés szereplőgárdájú produkcióban az Oscar-díjas Mark Rylance, az egyaránt Oscar-jelölt Tom Hardy és Kenneth Branagh, továbbá Cillian Murphy és James D’Arcy is látható lesz.

OSZD MEG másokkal is!