Elképesztő kommentháború indult a kép alatt! Nézd meg, miért!

A kép címe 'Életünk', és nagyon elkeserítő. Több száz komment érkezett a poszt alá.

Hihetetlen dolgot fogsz most látni, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

A képen egy átlagos ingázós életkép látható. De egy kicsivel jobban megnézve mit is látunk? Mik a fiatalok a telefonjaikba zuhanva utaznak, addig mellettük öreg nénik állnak, és senkinek nem jut eszébe hellyel kínálni őket.

A kép alá rengetegen kommentelnek. Sokan volt, akik inkább a néniknek szóltak be, de voltak, aki szerint egyértelműen a fiatalok itt hibásak. A kommentáradatban több helyen is parázs vita alakult ki.

Rengeteg igen megosztó komment ékezett a kép alá.

"Nos én nem azt mondom hogy ez így helyes, mert nem az de még nem jöttem rá hogy a nyugdíjasoknak miért kell a reggeli csúcsban menni? És most nem azt mondom aki épp megy az orvoshoz hanem aki nap mint nap ezt csinálja és aztán fennhangon panaszolják egymásnak hogy mennyien vannak..."

"Egyetértek. Bár én reggel is át szoktam adni a helyem, tényleg nem értem, miért nem tudnak 1-2 órával később menni bevásárolni, ha úgyis csak panaszkodnak, hogy mennyien vannak a buszon."

"Szerintem mindenkinek szíve joga kortól függetlenül eldönteni, hogy mikor, hová és mivel utazik. Senki nem lát bele más életébe, beleszólni pedig végképp nem kellene."

Erre csak egy szavam van ez szomorú, egyre lejjebb csúszik a társadalmi értékrend, de tényleg illenne minimum ennyivel megtisztelni az időseket, hisz ez nem is kerül semmibe ...

"Amikor megkérdezi az ember h "Elnézést letetszik ülni?" Es mondja h nem mert mindjárt leszáll köszöni szépen, erre aki arrébb állt csak annyit lat h én bunkó nem adom át a helyet ? Ez a jobbik eset, mert vannak nagyon bunkó idős emberek is :/"

"Szerintem nem kell elítélni senkit, mert nem pattan fel szó nélkül. Ha az idős ember le szeretne ülni, szóljon nyugodtan. Szerintem abban sincsen semmi gond. Nem kell kitalálni egymás gondolatait, az idősebbek is kifejezhetnek a sajátjukat, ha már sokuk szerint a fiatal generáció erre képtelen:D"

"Lehet hogy az egyiknek pont most van meg s annyira görcsöl,hogy majd beszarik... a màsik meg lehet hogy èppen èjszakai mûszakot tolt le a gyarban minimál bèrèrt s màr elege van ... akàr..."

"Engem arra tanítottak hogy adjam át a helyem az időseknek. De miután fel kerültem a fővárosba teljesen átértékelődött. Ha a buszhoz futni tud akkor tudjon állni is. Főleg ha csak kb 2 megállót megy""