Betegsége miatt lemondta koncertjeit Fábián Juli

A gyógyulásra akar koncentrálni.

„Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát” – közölte a Facebookon vasárnap Fábián Juli.

Az énekesnő bejelentette, hogy egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállal, hogy minden erejével a gyógyulásra koncentrálhasson.

Az elmúlt hetekben több koncertjüket kényszerültek lemondani, és zenésztársaival fontosnak érezték, hogy beszéljenek erről a rajongóiknak.

Fábián Juli kéri rajongóit: „tartsák tiszteletben ezt az időszakot, szorítsanak neki, és küldjenek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra énekelhessen”. Az énekesnő ígéri, hogy időnként hírt ad magáról.

"Kedves Rajongóink, Barátaink!

Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről.

Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget.

Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek.

Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról."